Vikarservice

CFD analyse af Partikelfilter

Ingeniører

Lej en maskiningeniør i kortere eller længere varighed. En Ingeniør som altid er up-to-date med de nyeste CAE værktøjer samt viden om normer og standarder. Vi har de nyeste udviklingsværktøjer til rådighed

Lej en Maskiningeniør

Tekniske tegnere

Lej en teknisk tegninger i kortere eller længere varighed - og overtag evt. ansættelsesforholdet. Flere af de tekniske tegnere vi har i vores kartotek, er tidligere deltagere på et af vores 3D kurser, og er således helt med på beatet inden for det nyeste inden for 3D CAD.

lej en 3D CAD tegner

Mindre og mellemstore virksomheder

Mindre og mellemstore virksomheder har måske kun behov for en Ingeniør i perioder. De vil gerne undgå at indkøbe dyre 3D CAD of FEM programmer, samt betale årlige subscription-aftaler. Disse virksomheder kan have stor gavn af at benytte os som deres eksterne og altid opdateret udviklingsafdeling.

Store virksomheder

Mange større virksomheder arbejder med en bestemt sammensætning af interne og eksterne ressourcer. Det kan f.eks. være at man ønsker at have 80% interne og 20% eksternt. Dette er i mange tilfælde den mest kosteffektive model når man vil kompensere for fravær/ sygdom eller ved sæsonudsving og spidsbelastning.

Kontakt os

Vi hjælper dig gerne, hvis du har nogen spørgsmål.
Du er velkommen til at kontakte os her eller via nedestående informationer:

Tlf. 51 80 58 80
Mail info@libak.dk